شامگاه نهم بهمن ماه 1330 خورشیدی بود که پا به عرصه هستی گذاشت. از همان اوان کودکی به خط و نقاشی علاقه داشت،به طوری که در دوره دبستان سرمشق کلاس را او به جای آموزگار روی تخته سیاه می نوشت تا بچه ها تمرین کنند.

یازده ساله بود که با استاد فضائلی آشنا شد و همزمان با تحصیل در کلاس های فوق برنامه استاد شرکت می کرد و از محضر ایشان به مدت دوازده سال بهره مند بود و در خطوط نستعلیق،ثلث، نسخ، شکسته به طور اخص و در سایر خطوط اسلامی به طور اعم تعلیم گرفت. شانزده ساله بود که اولین کتیبه خط ثلث خود را روی کاشی هفت رنگ نوشت. همزمان تعلیم از استاد فضائلی از حضور استادان دیگری همچون استاد زنجانی، استاد کاوه، استاد سلحشور به صورت صوری و حضوری بهره گرفت. در این سال ها چندین سال متوالی در مسابقات قهرمان کشوری هنر شرکت جست و به مقام اول نائل شد و به این ترتیب توانست توسط وزیر فرهنگ آن زمان و با حمایت وزارتخانه ، مدت هجده ماه در ازمیر ترکیه از محضر استاد موسی عرفی معروف به حامد الامدی استفاده کند، بعد به مدت شش سال به صورت مکاتبه ای از استاد هاشم محمد بغدادی تعلیم گرفت تا این که خود در خطوط مختلف سر آمد شد.

از سال 1351 به تعلیم شاگردان بسیاری همت گماشت و در سال 1358 بطور رسمی در کلاس خصوصی و انجمن خوشنویسان تعلیم هنرجویان را بر عهده داشت و تا کنون شاگردان بسیاری در خطوط مختلف از محضر ایشان بهره مند شده اند که هر کدام در جائی مشغول به تعلیم هستند. از سال 1346 تا کنون روزانه بین 50 تا 80 متر کتیبه برای مساجد ، حسینیه ها، اماکن متبرکه، نوسازی مدارس، خط و تابلو نوشته است، که مجموع این کتیبه ها حدودا 900 هزار متر است و در این مدت 43 سال روزی از نوشتن فراغت نیافته، به طوری که گاها روزهای تعطیل نیز به نوشتن کتیبه های معرق مشغول است. ایشان در دانشگاه هنر چندین سال به آموزش هنر و خط مشغول بوده و استاد راهنمای بسیاری از دانشجویان می باشد.

از کارهای وی غیر از سراسر ایران می توان به سوریه، عربستان (از جمله پرده کعبه) ، کویت، دبی، آلمان، آمریکا، اندونزی، پاکستان، اطریش، مالزی و به طور پراکنده در سایر کشورهای اسلامی و غیر اسلامی دنیا نام برد. از کارهای اخص داخل کشور، می توان به کلیه صحن های جدید شاه عبدالعظیم و سردرب جدید شاه چراغ و تعمیرات و بازنویسی کتیبه های حوزه علمیه قم در سبک های صفویه، زندیه، قاجاریه و کتیبه های امامزاده عبدالله زید برادر شاه عبدالعظیم حسنی و مهدیه بزرگ سمنان، دانشگاه ارومیه، ارگ جدید بم ( مسجد جامع) و غیره.

 

keyboard_arrow_up